Wat houdt deelname aan Generaties² in?


Voor deelname aan het Generaties² onderzoek zijn we op zoek naar vrouwen die zwanger zijn van hun eerste kind. De vrouwen die deelnemen aan het onderzoek vullen op verschillende momenten vragenlijsten in. Dit zijn 5 vragenlijsten op 3 momenten tijdens de zwangerschap (bij 12, 22 en 32 weken). Daarnaast zijn er nog 2 momenten na de zwangerschap waarop u 4 vragenlijsten invult. Dit zal zijn wanneer uw kindje 3 en 12 maanden oud is. Het invullen van de vragenlijsten duurt ongeveer 30 minuten per keer.
 
Ook vragen wij uw partner (als u die heeft) om 1 vragenlijst in te vullen wanneer uw kindje 3 maanden oud is.

U bent geheel vrij om wel of geen toestemming te geven voor deelname aan het onderzoek. Als u toestemming geeft, kunt u tijdens het onderzoek alsnog besluiten om niet meer mee te doen. Dit kan zonder een reden op te geven.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle verzamelde gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Alle persoonlijke gegevens, zoals uw naam en adres, worden tijdens het onderzoek gescheiden bewaard van de ingevulde vragenlijsten. Na afloop van het onderzoek worden deze gegevens vernietigd.
 

Vindt u het onderzoek interessant en wilt u meedoen? Klik dan hier.