Wat levert deelname op?


Generaties2 kan zowel voor u als voor de maatschappij wat opleveren.
  • Ieder half jaar verloten we een bon van Prénatal ter waarde van € 500,-. In de periode dat u deelneemt, maakt u hierop dus 3 of 4 keer kans.
  • Elke 3 maanden kiezen we het mooiste, leukste of origineelste geboortekaartje uit. De winnares krijgt dan een bon van Prénatal ter waarde van € 50,-!
  • Voor iedere 100e deelneemster aan ons onderzoek heeft de website Baby op Komst een persoonlijke zwangerschapskalender beschikbaar gesteld.  Deze zwangerschapskalender ter waarde van € 18,95 is helemaal naar eigen smaak in te vullen en bevat allerlei weetjes over de ontwikkeling van je baby en nuttige tips voor tijdens de zwangerschap.
  • Er zijn  enkele deelonderzoeken waarvoor we willekeurig vrouwen selecteren en benaderen. Voor het meedoen aan deze intensieve deelstudies krijgen deelnemers een geldbedrag.

Ook zal dit onderzoek veel opleveren voor de maatschappij. Met de kennis die we opbouwen aan de hand van dit onderzoek zullen we in staat zijn betere hulp te bieden aan (aanstaande) ouders bij de opvoeding van hun kind. Ook kunnen betere voorlichtingsprogramma's worden opgezet. Op deze manier kunnen veel problemen in gezinnen en bij kinderen worden voorkomen.

 
Vindt u het onderzoek interessant en wilt u meedoen? Klik dan hier.