Generaties² bestaat 10 jaar!

Generaties² bestaat 10 jaar! Wij vieren dit met een Jubileumdag op zaterdag 28 december voor alle deelnemers aan ons onderzoek. Alle moeders en kinderen die aan ons onderzoek deelnemen, of in het verleden hebben deelgenomen, zijn van harte uitgenodigd. Natuurlijk zijn partners, broertjes en zusjes ook welkom. 

Op deze dag kunnen de kinderen onder professionele begeleiding helemaal losgaan in de Apenkooi, op het springkussen of met andere uitdagende activiteiten. Ouders die het liever rustiger aan doen kunnen de informatiekraampjes bezoeken om alles te weten te komen over het onderzoek van de afgelopen 10 jaar en in gesprek gaan met de onderzoekers. Deelname is gratis. Het belooft een super gezellige dag te worden!

Bent u deelnemer en wilt u de Jubileumdag bijwonen? Dan heeft u per email een uitnodiging ontvangen. Daarin staat een link waarin u kunt aangeven of u wel of niet wilt deelnemen. Heeft u de email gemist? Dan kunt u ook zelf contact opnemen met info@generaties2.nl.


Waar: Sportcentrum Universum, Science Park 306 (1098 XH Amsterdam)

Wanneer: 28 december 2019 (10.00-12.00 / 12.00-14.00 / 14.00-16.00 uur)

Voor wie: Alle (oud-)deelnemers van Generaties². Partners, broertjes en zusjes zijn ook welkom! Wij hopen iedereen te zien op onze Jubileumdag!

Bereikbaarheid: Het Sportcentrum Universum is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Voor een online routeplanner voor het openbaar vervoer kunt u gebruikmaken van de site 9292.nl.

Trein: Van Centraal Station Amsterdam (tussenstop station Muiderpoort) naar station Science Park is de reistijd 8 minuten. De looptijd van dit station naar Sportcentrum Universum is minder dan 5 minuten.

Bus: Lijn 40 rijdt tussen station Amsterdam Amstel en Muiderpoort en stopt bij bushalte Science Park.

Tram: Neem tramlijn 14 vanaf Centraal Station Amsterdam richting Flevopark. Stap bij halte 'Alexanderplein' over op tramlijn 19 richting Diemen Sniep. Stap uit bij halte 'Kruislaan', op ongeveer 15 minuten loopafstand van Sportcentrum Universum. 

Parkeren: Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren op parkeerterrein P3 (Science Park 301), dit kost €1,00 euro per uur. Of u kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden IJsbaan. Op dit parkeerterrein betaalt u €0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur. De parkeergebieden rondom Science Park kosten €4,50 per uur. Let op dat de betaalautomaten geen kleingeld meer accepteren. Het is alleen mogelijk om met pinpas of creditcard te betalen.

Fiets: Sportcentrum Universum is per fiets goed bereikbaar. Bij de entree bevindt zich een grote fietsenstalling.


Denk mee over ons vervolgonderzoek

Bij heel wat kinderen staat binnenkort de puberteit voor de deur. Welke vragen leven bij jullie, over het opvoeden van een tiener? Wij willen ons voor de aanstaande metingen ook heel graag laten inspireren door jullie ideeën. Mail ons uw vragen en ideeën over vervolgonderzoek. Bij voorbaat dank!